снимка БулфотоРусия призова САЩ и НАТО да не провеждат военни действия

...
снимка БулфотоРусия призова САЩ и НАТО да не провеждат военни действия
Коментари Харесай

Русия призова САЩ и НАТО да се откажат от военно учение в Черно море и Украйна

снимка Булфото

Русия призова САЩ и НАТО да не организират военни дейности в Черно море и да не организират учения край Украйна. Поводът е многонационалните военни учения Sea Breeze – 2021, които ще се състоят  от 28 юни до 10 юли. Мащабните маневрите, които ще се обзет и територии от Украйна,  „ насърчават милитаристичните настроения в Киев “, това се споделя в изказване в Туитър на посолството на Русия във Вашингтон, съобщи ТАСС.

„ Мащабът и очевидно нападателният темперамент на ученията Sea Breeze въобще не подхождат на действителните задания по сигурността в Черноморския район “, акцентират от дипломатическата задача. И предизвестяват, че дадените маневри „ покачват риска от непреднамерени произшествия “, съобщи Moreto.net.

„ Настоятелно призоваваме Съединени американски щати и техните съдружници да се откажат от отработването на военни дейности в Черно море. Всички зараждащи проблеми в района може да бъдат решени от черноморските страни без „ налагане “ на външна помощ “, акцентират още от съветското посолство.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР